Mange retninger

Jeg tenker mye. Som regel litt for mye? I det siste har det handlet om det nye året som er her I morgen. Nyttårforesetter, løfter om å bli bedre; penere, flinkere.
Men jeg klarer liksom ikke bestemme meg: to stemmer inne i hodet krangler med hverandre. Én handler om å bli flinkere. Flinkere innen skole, ja, men hovedsakelig flinkere inne i hodet mitt. Flinkere til å være normal, om man foretrekker ting lagt fram på en mer direkte måte. (Nei, jeg er ikke så glad i å si ting rett ut, men det har du vel skjønt?)
Den andre heller mot penere. Ren hud, flott kropp, slike ting som viser på utsiden. Kanskje jeg kunne vært normal slik også, men her ligger igjen motstridene tanker om a eller b: slik at jeg blir fornøyd eller at andre blir det. Man skal jo liksom bli penere fordi en selv vil det, ikke for andres del. Så kanskje jeg bare burde velge å gjøre det for meg selv? Jeg vet det ville vært lett. Å være egoistisk er som regel lettere enn å tenke på andre. Samtidig er det veldig vanskelig å sette seg selv først. Litt rart hvordan alt skal være så sinnsykt komplisert, er det ikke?


Det er seint, kanskje jeg bare burde slutte å tenke så slapp vi alle disse teite innleggene....
-Haa

Én kommentar

karatekidd

09.05.2014 kl.11:36

Du e så flinke å skriva Ha!!

Skriv en ny kommentar

hits