Tilbake?

Heisann.

Det er nå 307 dager siden jeg sist postet et innlegg på denne bloggen; nesten et helt år. Mye har skjedd siden da, men ikke noe som man trenger å gå i detalj i. Skal man oppsumere det hele, kan vi si at skolen har sluttet og et friår begynt. Det var i grunnen ikke planlagt, jeg skulle egentlig ta et ekstra år på videregående, men ting har en tendens til å ikke gå den veien jeg vil de skal... Så dette året blir brukt til jobb, selvrealisering og fotografi. Til nå har jobbdelen tatt mesteparten av fokuset, men jeg håper å få holde mer på med de to andre utpå nyåret.

Så nå har jeg da funnet ut at jeg vil starte opp denne bloggen igjen. Kanskje. Jeg er ikke helt sikker enda, så dere må nok gi meg litt tid for å finne ut av både det ene og det andre. Men jeg tenkte alikevel at jeg skulle prøve, så gjerne kom innom i ny og ne og se om det skjer noe spennende* :)
I forhold til hva som kommer til å bli postet, er jeg redd det vil gå mye i de samme bilde- og tekst-inleggene som jeg la ut for et års tid siden, dette fordi jeg fortsatt har munndiaré og et stort behov for å bli hørt. Ops.Bare noen smakebiter om hvilke typer foto jeg har tatt den siste tiden
-Haa
*not guaranteed

2 kommentarer

05.11.2014 kl.06:52

Nydelige bildar!

:v

Torunn

05.11.2014 kl.11:01

Bare skriv du, så lese me!

Så galkult bilde av Ellinor!

Far

05.11.2014 kl.17:28

Så flott! Bilder og tanker bobler... Kjør på takk!

Skriv en ny kommentar

hits