januar 2015

Looking closer

Ting ser annerledes ut hvis en går litt nærmere
-Haa

Don't you leave him, Samwise Gamgee

Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg har aldri sett ringenes herre triologien

Eller, det var vertfall sant frem til denne helgen, jeg har nemlig brukt de siste tre dagene til å se filmene. Når en først starter på noe slik, må man selvfølgelig ta det helt ut og se extended blu-ray version på 11,5 timer, og nå er jeg endelig ferdig. Har masse godt og masse vondt å si om filmene, men jeg skal la være fordi det hadde utviklet seg til en ganske så lang tekst, og jeg er for sulten til å skrive så mye.
Slapp søndag

-Haa

Rule your mind, or it will rule you

Noen dager er det veldig vanskelig å forholde seg til de uventede tingene livet kaster i trynet på deg. Idag mistet jeg toget etter jobb, og måtte dermed vente enda en halvtime på å komme hjem. Dette alene virker ikke så farlig, men når hodet automatisk setter det opp mot alle de andre negative småtingene som har skjedd iløpet av dagen, bryter sarte sjeler lett sammen, og det hele ender opp med tårer på togstasjonen...-Haa

2015 - noen bittesmå planer

1. Januar er her; tiden for nyttårsforsetter og fremtidsplaner. Selv ønsker jeg ikke å legge spesifikke planer ettersom 90% av alt jeg virkelig har tenkt å gjøre, aldri skjer, men jeg har allikevel noen vage ønsker for 2015: lese mer, spise bedre og fotografere oftere.

Enkelt? Kanskje for noen, ja, men for meg er spesielt de to siste krevende ettersom man trenger energi for å gjøre det, noe jeg har meget lite av. Jeg kunne også tenkt meg å starte med en form for fysisk aktivitet dette året, men det virker rett og slett som et urealistisk mål å sette, igjen pga. mangel på energi. Kanskje jeg burde finne ut hvorfor jeg mangler styrke til å bevege meg, sette det opp som et nyttårsforsett? Nja, tar det neste år...

Til slutt vil jeg bare legge med Carrie Hope Fletcher sin video der hun snakker litt om nyttårforsett, samt noen sannhetsord om klisjéen "nyttår = ny start"

 

-Haa

hits